Equinixin toimitusjohtaja Charles Meyersin kirje koronaviruksesta

Charles Meyers
Equinixin toimitusjohtaja Charles Meyersin kirje koronaviruksesta

Haluamme ilmaista myötätuntomme kaikille niille, joita koronaviruksen aiheuttama pandemia on koskettanut. Periaatteemme #InServiceTo on nyt tärkeämpi kuin koskaan, ja meidän täytyy jokaisen tehdä parhaamme yhteisen hyvän eteen.

Viime joulukuun blogikirjoituksessani vakuutin koko laajalle yhteisöllemme, että Equinix sitoutuu vuonna 2020 jatkamaan työntekijöidensä, asiakkaidensa, kumppaniensa, osakkeenomistajiensa ja paikallisten yhteisöjensä palvelemista. Tämän pandemian edessä se on meille entistäkin tärkeämpää.

Yrityksemme perusarvoja ja meille osoittamaanne luottamusta kunnioittaen, Equinix suhtautuu jatkuvasti kehittyvään tilanteeseen sen vaatimalla vakavuudella. Noudatamme varovaisuutta ja keskitymme tärkeimpiin osa-alueisiin, joilla varmistamme palvelujemme jatkuvuuden sekä vahvemman tuen koko yhteisöllemme.

Meidän vastauksemme etenevään pandemiaan on jatkaa kaikkien yhteisömme jäsenten palveluksessa #InServiceTo:

Asiakkaamme ja kumppanimme

Kaikki Equinixin datakeskukset ovat täydessä toimintakunnossa. Olemme ottaneet käyttöön joitakin varotoimenpiteitä minimoidaksemme toimintaan kohdistuvia riskejä sekä suojellaksemme työntekijöidemme, asiakkaidemme, kumppaniemme ja yhteisöjemme terveyttä ja turvallisuutta:

  • Hyödynnämme aina kun mahdollista Smart Handsiä IBX-teknikkojemme työssä vähentääksemme paikan päällä olevien ihmisten määrää
  • Rajoitamme käynnit IBX-datakeskuksissa kriittisiin toimenpiteisiin
  • Minimoimme IBX-tiloissa olevien ihmisten määrän ja siellä vietetyn ajan

Equinix seuraa tiiviisti tilanteen nopeaa kehittymistä maailmanlaajuisesti. Tiedotamme asiakkaillemme ja kumppaneillemme mikäli yllä oleviin toimintatapoihin tulee merkittäviä muutoksia.

Fyysisen eristäytymisen lisääntyessä Equinix tukee asiakkaitaan etätyöskentelyn kiireellisessä järjestämisessä. Tarjoamme asiakkaillemme läpi toimialojen välttämättömät yhteydet, joita ne tarvitsevat lisääntyvän virtuaalisen vuorovaikutuksensa tukemiseen. Näihin kuuluvat liitettävyys liiketoiminnan kannalta välttämättömiin pilvipalveluihin, videoneuvotteluvalmiuksien nopea laajentaminen sekä paikallisen VPN-kapasiteetin lisääminen.

Yritysten kiirehtiessä skaalaamaan verkossa tapahtuvaa yhteistyötä ja verkkokapasiteettia, Equinix työskentelee jo asiakkaidensa kanssa hajautetun etätyövoiman mahdollistamiseksi. Kumppaniverkostomme tarjoaa pääsyn kaikkiin tärkeimpiin verkko-, pilvi- sekä muiden palveluiden toimittajiin. Kumppanimme tekevät aktiivisesti töitä auttaen organisaatioita lisäämään kapasiteettiaan ja laajentumaan useampiin lokaatioihin maailmanlaajuisesti, jotta ne voivat tuoda datan ja sovellukset lähemmäs käyttäjiään.

Maailmanlaajuinen yhteisömme

Tehostamme hyväntekeväisyysohjelmiamme auttaaksemme hädänalaisia näinä vaikeina aikoina. Mobilisoimme myös työntekijöitämme paikallisten yhteisöjemme tueksi. Lahjoitamme Platform Equinixin palveluita – kuten Equinix Cloud Exchange Fabric (ECX Fabric), Internet Exchange ja muut suorat keskinäiset tietoliikenneyhteyspalvelut – maksutta valituille järjestöille, jotka tekevät työtä yhteiseksi hyväksi pandemian aikana. Tarjoamme näitä palveluita keskeisille terveydenhuollon, koulutuksen ja hallinnon toimijoille sekä muille elintärkeille palveluille, kuten elintarvikeketjuille, COVID-19-tutkimukselle ja kansalaisjärjestöille. Tavoitteenamme on poistaa pullonkauloja ja skaalata näiden toimijoiden yhteyksiä, jotta ne voivat jatkaa tärkeää työtään pandemian pakottavimpien haasteiden parissa.

Me Equinixilla olemme etuoikeutettuja, sillä liiketoimintamallimme on osoittautunut kestäväksi myös epävarmoina aikoina. Tämä tarjoaa meille sekä mahdollisuuden että vastuun auttaa laajempaa yhteisöämme.

Työntekijämme

Equinix on sulkenut kaikki toimistotilansa maailmanlaajuisesti. Olemme pyytäneet IBX-datakeskusten ulkopuolisia työntekijöitämme työskentelemään kotoa käsin. Olemme ottaneet käyttöön joukon toimenpiteitä, joilla pyritään takaamaan riskiryhmiin kuuluvien työntekijöidemme turvallisuus. Lisäksi tuemme lapsista tai muista perheenjäsenistä huolehtivia perheitä, jotta heillä olisi tässä tilanteessa tarvitsemaansa joustavuutta. Jatkamme palkanmaksua kaikille työntekijöille sekä teemme yhteistyötä myyjiemme ja urakoitsijoidemme kanssa varmistaaksemme, että laajennetun Equinix-perheemme jäsenten palkanmaksu jatkuu ja he saavat tarvitsemansa tuen.

Lisäksi olemme aktivoineet jatkuvuussuunnitelmamme, jotta voimme varmistaa saumattoman toiminnan tilanteen kehittyessä. Siihen kuuluvat järjestelyt datakeskuksiemme henkilöstöresurssien ja täyden toimintakyvyn turvaamiseksi sekä tarvittavien laitteistojen ja tarvikkeiden varustelutason varmistaminen.

Haluan kiittää sinua kumppanuudestasi kaikkien lähes 10 000 Equinix-työtoverini puolesta. Olemme palveluksessasi vastaisuudessakin ja tarjoamme sinulle tukemme näinä vaikeina aikoina.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä, palautetta tai ehdotuksia. Pysy turvassa, voi hyvin ja auta muita kykysi mukaan.

Kiitollisena,

Charles Meyers
Toimitusjohtaja

Avatar photo
Charles Meyers Executive Chairman
Subscribe to the Equinix Blog